30.10.2013 - Nova akcija širenja Božije reči

Nova akcija širenja Božije reči

Porkenuli smo novu akciju širenja Božje reči. Pored svakodnevnog tumačenja Radosne vesti u emisiji “Evanđelja dana“ našim slušaocima nudimo mogućnost da svakodnevno i u pisanoj formi dobijaju Božju reč na svoju e-mail adresu. Pored teksta Evanđelja koji se toga dana navešta na Sv. Misama šaljemo i prvo litugrijsko čitanje kao i psalam dana.

dalje »

15.10.2013 - Nova sezona emisije za mlade

Nova sezona emisije za mlade

Emisija za mlade - U svjetlosti hodimo, započela je novu sezonu emisije, u ponedeljak 07. oktobra. Šestu sezonu emisije, otvorili su je Biljana Kovač, Stipan Jurić i Dario Marton, zajedno sa saradnicima koji se uključivali preko telefona. U prvoj emisiji u novoj sezoni voditelji su predstavili ovu sezonu emisije, te nove saradnice među kojima je Patricija Merković iz Subotice i duhovni vođa koji će mladima pomoći da što bolje pripreme emisije, jeste p. Jakov Jurendić, isusovac iz crkve Sv. Petra u Beogradu.

dalje »

05.10.2013 - NOVE EMISIJE

NOVE EMISIJE

Od meseca oktobra na našem programu možete pratiti nove cikluse emisija u novim terminima i to: “U svijetlosti hodimo” emisiju za mlade – ponedeljkom u 21.30 sati. “Kateheza za mlade”, mr. Jelena Zečević – sredom u 21.30 sati i novu emisiju “Od obitelji do civilizacije ljubavi”, dr.vlč. Andrija Anišić – petkom u 21.15 sati.

dalje »