Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

Mariathon 2023: Srbija

Mariathon 2023: Srbija

Radio Marija poziva sve vjernike da podrže naš ovogodišnji Marijaton koji organiziramo u povodu 20. obljetnice postojanja Radio Marije u Srbiji.

Podržite naš rad vašim dobrovoljnim prilogom u naredna dva tjedna, točnije  od 22. svibnja do 5 lipnja. Neka sve bude u duhu zahvalnosti  i radosti, jer „Bog ljubi radosnog darovatelja” (2 Kor 9,7).

Svaki vaš prilog za potporu i daljnji rad našeg radija će se na kraju Marijatona udvostručiti zahvaljujući jednom donatoru koji se obavezao i obećao darovati duplo od svega što se prikupi. Stoga vas srdačno pozivamo i molimo da ove godine vaš dar bude veći no inače.

Vaš doprinos možete uplatiti na broj žiro računa:  160-324873-16 Banca Intesa a.d. sa naznakom : „Za Marijaton“, direktno u prostorijama Radio Marije, Matije Gupca 10/1 Subotica, svećeniku u vašoj župi. Za uplate iz inozemstva koristite naš paypal nalog: radiomarija.srbija@yahoo.com

Hvala Vam od srca na svakom vašem daru, molitvi, odricanju i ljubavi koji omogućuju poslanje Radio Marije u Srbiji.

20 svibanj 2023

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti