Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

Prostorije Radio Marije

Od 2004. godine sjedište i centralni studio Radio Marije Srbije se nalazio u Novom Sadu, Koste Abraševića 16. Studio Radio Marije Srbije je bio smješten u franjevačkom samostanu «Sv. Ivan Kapistan», Cara Dušana 4 u Novom Sadu. Od 2015. godine sjedište i centralni studio nalazi se u Subotici, Matije Gupca 10/I.

Na samom ulazu u naše prostorije, vredni volonteri dočekuju goste i naše drage slušatelje, koji vrlo rado dolaze i ostaju sa nama uz čašicu dobrog razgovora.

Pored studija za audio produkciju, ureda, unutar prostorija nalazi se i kapelica iz koje se često prenosi Sveta misa, molitva krunice, križnoga puta i klanjanje pred Presvetim Oltarskim sakramentom. Kapelica je otvorena i za one koji žele u miru i tišini moliti.

U studiju Radio Marije u Subotici aktivna je i čitava ekipa volontera koji pomažu u prijenosu emisija, svetih misa, najavljivanja događaja i sl.

Uz pomoć mobilnih studija, crkveni život Subotice i okoline je moguće pratiti putem valova Radio Marije, tako studio doprinosi širenju Radosne Vijesti.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti