Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

Udruženje Marija

“Udruženje Marija” je osnovano početkom 2002. godine. Danas se sjedište Udruženja Marija nalazi u Subotici, Matije Gupca 10, gdje je i sjedište Radio Marije Srbije.

Udruženje Marija, kao nevladina organizacija, ima svoje organe, a to su Skupština, Upravni odbor i Nadzorni odbor. Skupština je najviši organ Udruženja i čine je svi redovni članovi koji svojim sudjelovanjem na sjednicama Skupštine i glasanjem o bitnim pitanjima izravno rukovode radom Udruženja. Skupština se sastaje jednom godišnje. Upravni odbor rukovodi radom Udruženja između dve Skupštine i stara se o ostvarivanju ciljeva Udruženja utvrđenih Statutom i odlukama Skupštine, a bira ga Skupština udruge. Predjsednik udruge je i predjsednik Upravnog odbora. Funkciju predsjednika Udruženje Marija trenutno obavlja Dražen Marić iz Subotice. Nadzorni odbor prati i kontrolira materijalno-finansijsko poslovanje Udruge.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti