Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

MARIJATON 2024. - Radio Marija Južni Sudan

MARIJATON 2024. - Radio Marija Južni Sudan

Upoznajte Radio Mariju Južnog Sudana

  • Broj stanovnika: 14 milijuna 
  • Katolici: 52%
  • Signal Radio Marije dopire do: 530 000 ljudi

TRENUTNO STANJE

Radio Marija Južni Sudan nalazi se u glavnom gradu Jubi. Radio je sjeme evangelizacije koje pomaže graditi mostove mira i pomirenja među brojnim sudanskim etničkim skupinama. Prisutnost Radio Marije u zemlji svete Jozefine Bakhite odgovor je na poziv Crkve. Kako je Južni Sudan najmlađa, a vjerojatno i najsiromašnija država afričkog kontinenta, primila je ovaj predivan dar zahvaljujući velikodušnosti iskazanoj tijekom Marijatona. Radio postaja ima sjedište opremljeno modernim studijima.

PROJEKT

Radio Marija Južni Sudan zasad se za emitiranje oslanja na velikodušnost misionara. Svota koja je potrebna kako bi radio postaja nastavila s emitiranjem u 2024. godini iznosi ukupno 80.000 eura.

Radio Marija u Južnom Sudanu - Marijina nježnost prema jednoj od najpotrebitijih zemalja kontinenta

I mali dar darovan od srca omogućuje činiti velika djela na zemlji, a sprema nagradu za vječnost. Neka Vas prati zagovor i zaštita naše nebeske majke Marije čije lijepo ime nosi naša radiopostaja.  

Hvala Vam od srca na svakoj molitvi, daru, odricanju i ljubavi koji omogućuju naše poslanje u svijetu.

13 svibanj 2024

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti