Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

NAJAVA: Advent na Radio Mariji

NAJAVA: Advent na Radio Mariji

Uredništvo Radio Marije Srbije kroz vrijeme došašća priprema bogat sadržaj programa. Stoga želimo da vas upoznamo što vas očekuje na valovima Radio Marije.

Na prvu nedjelju došašća, u nedjelju 03. prosinca Svetu misu prenosimo od 09:00 sati iz crkve sv. Roka u Subotici. U tome tjednu svete mise zornice prenosimo od 06:30 sati iz crkve sv. Roka u Subotici.

Na drugu nedjelju došašća, u nedjelju 10. prosinca Svetu misu prenosimo od 10:30 sati iz crkve sv. Jurja u Subotici. U tome tjednu svete mise zornice prenosimo (ponedjeljak, srijeda, petak i subota)  od 06:30 sati iz crkve sv. Jurja u Subotici, a u utorak i četvrtak od 06:30 sati iz crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Zemunu.

Na treću nedjelju došašća, u nedjelju 17. prosinca Svetu misu prenosimo od 09:30 sati iz crkve sv. Marka, evanđeliste u Starom Žedniku. U tome tjednu svete mise zornice prenosimo od 06:30 sati iz crkve sv. Marka, evanđeliste u Starom Žedniku.

Na četvrtu nedjelju došašća, ujedno i na Badnje jutro, u nedjelju 24. prosinca Svetu misu prenosimo od 09:30 sati iz crkve Marija Majka Crkve u Subotici.

Nakon svetkovine Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, popodnevne svete mise prenosit ćemo ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:00 sati iz crkve Uskrsnuće Isusovo u Subotici.

U došašću, svake srijede u 15:00 sati u zajedništvu sa Radio Marijom Bosne i Hercegovine i Radio Marije Hrvatske molit ćemo Krunicu Božanskog milosrđa.

Radio Marija svima želi blagoslovljeno milosno vrijeme došašća!

2 prosinac 2023

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti