Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

NAJAVA: Ljeto na Radio Mariji

NAJAVA: Ljeto na Radio Mariji

Na valovima Radio Marije, ljetna programska shema započinje u ponedjeljak 01. srpnja i trajat će do jeseni, do kada će naši slušatelji moći pratiti neke od emisija koje su obilježile prethodnu sezonu, kao i one koji su obilježile postojanje Radio Marije u zadnjih 20. godina. I preko ljeta pratit ćemo zanimljiva događanja kako kod nas, tako i u svijetu.

Ono što očekuje naše slušatelje je već od ponedjeljka, ujutru od 07:00 sati i tako svakog dana prenosit ćemo jutarnje svete mise iz crkve sv. Marka, evanđeliste u Starom Žedniku.

Jutarnje sate program će upotpuniti emisije koje su obilježile prethodnu sezonu, te emisije koje su obilježile postojanje Radio Marije. Tako će se u programu Radio Marije naći emisije "Brak i obitelj" urednika i voditelja vlč. Marka Lončara, "Ekumenski kutak" urednika i voditelja Vjekoslava Šarčevića. A posebna emisija ovo ljeto obilježit će emisija "Sa Isusom u njegovoj zemlji" urednika i voditelja p. Tadeja Vojnovića koja će se emitirati svake srijede navečer od 20:00 sati.

Tijekom ljeta možete premijerno pratiti emisije vlč. Dragana Muharema - "Dnevna kateheza", "Upoznajte što vršite, sve o svetoj misi", "Glazbeno sanjarenje" i "Nedjeljno razmatranje". Emisije možete pratiti i na našem YouTube kanalu.

Također, moćićete pratiti i emisiju mons. Marka Forgića - "Braći u pohode" koju također emitiramo i na našem YouTube kanalu.

Od značajnijih događanja izdvajamo proslavu Zavjetno zavičajnog dana u Vajskoj, u utorak 02. srpnja, svetom misom koju ćete moći pratiti prijenosom od 17:00 sati. Potom, u utorak 09. srpnja, na blagdan bl. Marije Petković, proslavit će se veliki jubilej svećeništva i župništva mons. dr. Andrije Anišića u crkvi sv. Roka u Subotici.

Pratimo i ove godine 35. MladiFest u Međugorju od 01. do 05. kolovoza.

Zatim, u ponedjeljak 05. kolovoza proslavu Snježne Gospe, poznatiju kao Velike Tekije na svetištu u Petrovaradinu.

U kolovozu nećemo propustiti i ovogodišnju proslavu Dužijance, kao i proslave proštenja na Biskupijskom svetištu Gospe od Suza na Bunariću.

Sve prijenose možete pratiti na našim frekvencijama, kao i putem Facebook stranice i YouTube kanala.

Tijekom ljeta program Radio Marije možete pratiti na našim frekvencijama, kao i na mobilnim aplikacijama - Radio Maria play i Radio Marija Srbije.

Uredništvo Radio Marije Srbije želi vam blagoslovljen i dobar odmor kroz ove ljetne dane.

30 lipanj 2024

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti