Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

NAJAVA: Prijenos proštenja na Biskupijskom svetištu Gospe od suza na Bunariću

NAJAVA: Prijenos proštenja na Biskupijskom svetištu Gospe od suza na Bunariću

Proslavu proštenja na Biskupijskom svetištu Gospe od suza na Bunariću u Subotici, pratimo prijenosima od subote, 26. kolovoza i u nedjelju 27. kolovoza. Prijenos sa svetišta moguće je pratiti preko svih frekvencija.

Radio Marija Srbije i ove godine uključit će se u prijenos proslave proštenja na Biskupijskom svetištu Gospe od suza na Bunariću u Subotici, od subote, 26. kolovoza u 19 sati, te će se ispratiti pokorničko bogoslužje, molitva Gospine krunice, procesija sa svijećama i Sveta misa koju će, već po tradiciji, predvoditi i propovijedati mons. Stjepan Beretić, katedralni župnik u Subotici.

U nedjelju, 27. kolovoza prenosit će se i sama proslava od 10 sati koju će predvoditi mons. Roko Glasnović, dubrovački biskup.

Program Radio Marije može se redovito pratiti na svim frekvencijama.

Povodom proslave proštenja na Bunariću, u prigodnoj emisiji na Radio Mariji gostovao je vlč. Željko Šipek, rektor svetišta i najavio između ostaloga koji su projekti sprovedeni, a koji su tek u planu. Emisiju možete ovdje poslušati.

U nastavku možete pogledati raspored svetih misa na Bunariću, te raspored izvanrednih polazaka JP "Subotica-trans" do svetišta.

                                        

25 kolovoz 2023

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti