Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

U znaku 20. obljetnice Radio Marije nova sezona počinje u ponedjeljak

U znaku 20. obljetnice Radio Marije nova sezona počinje u ponedjeljak

Radio Marija Srbije, na blagdan sv. Anđela čuvara u ponedjeljak 02. listopada kreće s emitiranjem nove programske sezone koja će biti u znaku jubileja 20. obljetnice Radio Marije u Srbiji.

Nova programska sezona započinje, u ponedjeljak 02. listopada točno u 12:00 sati, a slušatelji će već u popodnevnim satima čuti promjenu u programu, dnevna informativna emisija "Vijesti Radio Marije" bit će u novom terminu od 15:30 sati te će obuhvatit i najave događaja u našim crkvama.

Emisija "Evanđelje dana" emitirat će se u novom terminu od 16:00 sati.

Svakoga dana u 19:30 sati za naše najmlađe slušatelje očekuje ih Vera Šimandi u emisiji "Priče za djecu".

U utorak, 03. listopada u 08:00 sati, započinje nova sezona jutarnjeg programa "I bi jutro" koji će trajati puna dva sata i sadržavat će informativne i duhovne teme. A kroz jutarnji program će vas voditi, već ustaljeni dvojac Darko Temunović i Dario Marton.

Novu sezonu emisije "Mala škola teologije" možete od sada pratiti svakog prvog i trećeg utorka u mjesecu u terminu od 10:30 sati, a emisiju će pripremati vlč. mr. Mirko Štefković koji će govoriti o Fundamentalnoj teologiji i našem timu priključio se i vlč. Tomislav Vojnić Mijatov koji će govoriti o Socijalnom nauku crkve.

U istom terminu od 10:30 sati, samo drugog i četvrtog utorka možete poslušati novu emisiju "Pregled povijesti crkve u Hrvata" koju za vas priprema vlč. Dražen Skenderović, arhivar Subotičke biskupije.

"Emisija za mlade" započinje novu sezonu u novom ruhu, ali u istom terminu utorkom od 20:00 sati. Vodstvo emisije od ove sezone preuzela je Lucija Horvacki.

Ove godine, Radio Marija Srbije slavi svoj jubilej, 20. obljetnicu postojanja. Stoga svake druge i četvrte srijede možete slušati emisiju "Naših 20" u kojoj ćemo slušati svjedočanstva onih koji su bili glavni urednici, djelatnici i volonteri Radio Marije, prisjetit ćemo se i nekih emisija koje su se tada emitirale. Ujedno ćemo se prisjetiti i prvog glavnog urednika Radio Marije, p. Tadeja Vojnovića.

Emisiju "Ženski razgovori-kako biti žena vrsna" možete poslušati u novom terminu, svake druge i četvrte srijede u mjesecu, od 21 sat i 15 minuta.

U programu Radio Marije, svakog prvog četvrtka u mjesecu, u terminu od 10:30 sati poslušajte novu emisiju pod nazivom "Upoznajte što vršite, sve o svetoj misi" ovu emisiju za vas će pripremati vlč. Dragan Muharem.

Od ove sezone priključit će nam se i zajednica Neokatekumena, te će svakog trećeg četvrtka pripremati emisije u terminu od 10:30 sati, kao i zajednica Djelo Marijino-Fokolarini svakog četvrtog četvrtka u terminu od 17:30 sati.

Novu emisiju "Mentalno zdravlje i duhovnost" možete pratiti svakog drugog petka u mjesecu, od 20:00 sati koju će pripremati Jelena Pinter.

Molitveni dio programa, također nije izostavljen, stoga molitvu Gospine krunice sa nama eteru možete moliti u 00:00, 06:10 sati, 13:00 sati te u novom terminu od 22:00 sata.

Emisije "Dnevna kateheza" možete pratiti u sljedećim terminima u ponedjeljak u 21 sat i 15 minuta, te srijedom i petkom od 17:30 sati.

Neizostavno je spomenuti, da ćemo i u ovoj sezoni surađivati i sa Radio Marijom Hrvatske, te ćete moći pratiti emisije iz njihove produkcije, kao što su: "Oči u oči" koju ćemo reemitirati utorkom od 17:30 sati, "Pjevajte Gospodinu, pjesmu novu" utorkom od 14:00 sati, "Čuj nas Majko" četvrtkom od 20:00 sati i "Glazbene epizode s Marijom" svakog četvrtkog četvrtka u 10:30 sati. Također, suradnju smo nastavili i sa Radio Marijom Slovačke, te će i u ovoj sezoni za naše slušatelje slovačkog govornog područja pripremati emisije, svakog utorka od 11:30 sati. Urednica i voditeljica je Maria Šeligova. I u ovoj programskoj sezoni nastavljena je suradnja sa Hrvatskim katoličkim radijom, te ćemo svake subote, u terminu od 17:00 sati reemitirati emisiju "Sacro ritam" urednika i voditelja Slavka Nedića.

Detaljan raspored programa možete pogledati ovdje, a ukoliko ste propustili poslušati neku od vaših omiljenih emisija, možete ih potražiti u našoj arhivi ovdje.

I ove jeseni, budite uz vašu Radio Mariju Srbije!

29 rujan 2023

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti