Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

Riječ urednika

Idite, javite!

Uskrsna čestitka glavnog i odgovornog urednika

Možda niste o tome razmišljali, ali misija Radio Marije započela je na Uskrs.Idite, javite, recite, pođite, propovijedajte, govorite, navijestite, svjedočite… Gotovo svi uskrsni tekstovi prožeti su ovim poticajima. Najveća i najradosnija vijest Kristova uskrsnuća ne može ostati zarobljena i zatvorena, stisnuta poput knedle u grlu. Ona se jednostavno probija, otima se iz srca i usta. Radosna vijest koja se podijeli s drugim postaje još radosnija. Toj uskrsnoj misiji pridružuje se Radio Marija, čija je jedina zadaća Kristovo veličanstveno djelo spasenja pretvoriti u radiovalove i emitirati u eter da bi doprlo do svakog uha. Da su apostoli i žene onih dana imali mikrofon i predajnik, oni bi usijali mreže svojim oduševljenjem i ganućem. Hvala Bogu, mi danas imamo tu mogućnost, imamo našu Radio Mariju, mi smo sada ti predajnici i prijemnici radosne vijesti koju želimo ushićenopropovijedati, govoriti, naviještati, svjedočiti… Krist je živ! Krist je uskrsnuo!

U ime cijele naše redakcije želim SRETAN USKRS svim prijateljima Radio Marije Srbije - slušateljima, volonterima i dobročiniteljima. S vama ćemo zajedno i dalje činiti ono što nam je naložio uskrsli Gospodin – Idite, javite!

Vlč. Dragan Muharem, direktor programa

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti