Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

Održan sastanak Uredničkog vijeća časopisa “Blagovest”

Održan sastanak Uredničkog vijeća časopisa “Blagovest”

U organizaciji Katoličkog medijskog centra Beogradske nadbiskupije u četvrtak, 14. rujna 2023. u prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata u Beogradu održan je sastanak Uredničkog vijeća časopisa Beogradske nadbiskupije “Blagovest”. Bila je to prva sjednica u okviru nove školske i pastoralne godine i prvi susret članova Vijeća od kako je vodstvo Beogradskom nadbiskupijom preuzeo beogradski nadbiskup i metropolit mons. dr. Ladislav Nemet, objavljeno je na mrežnoj stranici Beogradske nadbiskupije.

Pozdravivši dosadašnja zalaganja i trud, nadbiskup Nemet, koji je već informiran o radu ovog časopisa, upoznao se s radom samog uredništva i iznio svoja zapažanja. Predložio je promjene u samom izdanju „Blagovesti“ počevši od sadržaja i dužine samih tekstova, „koji bi prvenstveno trebali privući čitatelje“. Naglasio je značaj fotografija „kojih bi trebalo biti više“. Tisak u boji također je jedna od novina koja će se već od narednog broja naći pred čitateljima ovog lista, što je i bila dugogodišnja želja samog uredništva.

Članovi Uredničkog veća iznijeli su svoje prijedloge. Bilo je riječi i o planovima za obilježavanje 100. godišnjice koju će u 2024. godini proslaviti i Nadbiskupija, ali i sam časopis „Blagovest“.

15 rujan 2023

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti